Heb je mijn hulp niet iedere week nodig en wil je eerst kijken of de samenwerking bevalt, dan raad ik je aan om een strippenkaart te kopen. De strippenkaart is 6 maanden geldig en is verkrijgbaar in 5 strippen, 10 strippen en 20 strippen. Iedere strip staat voor 1 uur werk. Het voordeel van een strippenkaart is dat je zelf bepaalt wanneer je de uren inzet.

5 strippen

Indien je incidenteel hulp nodig hebt, kun je een strippenkaart met 5 strippen aanschaffen.
5 strippen staan voor 5 uur werk. Je kunt deze aanschaffen om te kijken of de samenwerking bevalt, om je boekhouding efficiënt in te laten richten of om vragen te kunnen stellen.

Prijs 5 strippen, excl. BTW:

€ 285,00

10 strippen

Met 10 strippen is er al meer mogelijk. Je schaft deze aan voor 10 uur werk.
Uiteraard ligt het aan de grootte en complexiteit van je onderneming hoe snel de strippenkaart verbruikt is.
Je kunt de strippenkaart voor diverse financiële diensten inzetten. Niet alleen voor je boekhouding, maar ook voor de rest van je administratie.

Prijs 10 strippen, excl. BTW:

€ 550,00

 

20 strippen

Kun je mijn hulp vaker gebruiken, maar wil je zelf bepalen wanneer je de strippen inzet? Dan kun je een strippenkaart voor 20 uur werk aanschaffen.
Met 20 strippen kan ik diverse werkzaamheden voor je verrichten. Denk hierbij aan je boekhouding effectief inrichten, bijhouden en je kwartaalaangifte klaarzetten. Maar je kunt deze uren ook gebruiken voor office support.

Prijs 20 strippen, excl. BTW:

€ 1.050,00