Pakketten en tarieven

Waar heb jij hulp bij nodig?

Is je boekhouding in Moneybird al ingericht of kan ik je daarbij helpen?

Heb je ondersteuning nodig op de personeels- en salarisadministratie?

Afhankelijk van je wensen en de grootte van je onderneming stellen we een pakket samen dat het beste bij je past.

 

Strippenkaart

Heb je incidenteel hulp nodig of heb je een wisselend aantal uren per maand nodig? Dan is een strippenkaart handig.

Pakket

Heb je structureel hulp nodig? Afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid uren zijn er diverse mogelijkheden.

Interimbasis

Heb je een project voor langere tijd of voor een korte periode waarbij je mijn hulp kunt gebruiken? Aan de hand van een gesprek bekijken we wat er mogelijk is en stellen we een pakket op maat vast.

Strategie analyse ZZP'ers

Wil je weten hoe het met de gezondheid van je bedrijf staat of hoe je je boekhouding efficiënter in kunt richten? Klik op meer informatie en kom alles te weten over mijn strategie analyse. 

Veelgestelde vragen

Heb ik nog een boekhouder nodig?

Je hebt nog wel een boekhouder nodig, aangezien ik de inkomstenbelasting niet voor je verzorg. Wel zorg ik dat je een kloppende administratie hebt en dat ik je kwartaalaangifte klaarzet, waardoor je bijna geen uren kwijt bent aan een boekhouder.

Kan ik mijn pakket aanpassen?

Blijkt achteraf dat je meer of minder uren nodig hebt, dan is het zeker mogelijk je pakket aan te passen. Op deze manier betaal je niet meer dan nodig is en kan ik kwaliteit leveren. Zodra duidelijk is dat je pakket niet meer bij je past, laat ik dit direct weten.

Hoe werkt de strategie analyse?

Kort gezegd kijk ik met de strategie analyse hoe je bedrijf ervoor staat en op welke onderdelen eventuele winst te behalen valt.

Ga voor de volledige omschrijving naar:
Strategie analyse

Afspraak maken

Om kennis te maken of voor informatie kun je vrijblijvend een telefonische afspraak maken. Via onderstaande link kom je direct op mijn afspraken pagina, waar je zelf een tijdstip uit kunt zoeken. Kun je geen geschikte tijd vinden? Stuur me dan gerust een mailtje. Dan plannen we een afspraak in.
Afspraak maken